Fruitsnacks

FRUIT OP HET WERK

Volgens de resultaten van meerdere onderzoeken blijkt telkens dat de bevolking in het algemeen, en jongeren in het bijzonder te weinig groenten en fruit opnemen in hun voedselpakket. Zwaarlijvigheid, fitloosheid en niet gemotiveerd zijn enkele van de gevolgen.

Het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie wijst daarom op het belang van evenwichtig eten en meer groenten en fruit te consumeren.

Sinds een vijftal jaren leveren wij daarom in samenwerking met de provincie Limburg ( via het tuttifrutti project ) iedere week vers fruit en snoepgroenten aan scholen die willen meestappen in dit geslaagd project.

Ook voor bedrijven hebben we deze formule aangeboden om wekelijks vers fruit en/of groenten te leveren. Op vraag van meerdere klanten in dit project willen we deze formule uitbreiden en de kans geven om op vraag de gewenste hoeveelheid “vers en gezond fruit” te leveren.Bovendien is deze service 100% fiscaal aftrekbaar!

Heeft u interesse om mee in dit project te stappen dan kan u vrijblijvend contact opnemen via boven vernoemde contactgegevens. Of u vult onderstaand document in en stuurt het door via fax of mail.

Voor bedrijven is deze service 100% fiscaal aftrekbaar!!!

Het is niet de bedoeling hiervoor een contract af te sluiten. U kan met deze formule starten of stoppen wanneer u zelf wenst. We zijn in deze heel flexibel zodat, in het geval u twijfelt of deze formule gaat aanslaan bij uw personeel, u steeds de mogelijkheid heeft met dit project  te stoppen.

U vraagt zich af wat dit kost?

Afhankelijk van de hoeveelheid en van welke soort fruit of groenten u wenst te gebruiken varieert de prijs. Om een correcte prijs te maken voor het leveren van een fruitmand naar wens van uw bedrijf, moeten we dus het aantal gebruikers en de gekozen formule weten.

Een richtprijs afhankelijk van de soorten fruit :

Van ± € 0.20 tot ± € 0.40 per stuk of portie vers fruit.

Van ± € 1.00 tot ± € 2.00 per kg vers fruit.

Voor o.a. appels, peren, sinaas, mandarijn, clementine, banaan, nectarine, perzik,
pruimen, ananas, meloenen, druiven, kiwi, enz…

Voor manden gevuld met exotische vruchten, gedroogde vruchten, of met het vliegtuig geïmporteerd fruit kan er een meerprijs zijn.

Hieronder vind u een link met het invulformulier: