FRUIT OP HET WERK

Wegens drukte in de groothandel en personeelstekort worden er voorlopig geen nieuwe klanten aangenomen betreffende het leveren van bedrijfsfruit.

Afhalen kan altijd !

Bedankt voor jullie begrip.

 

Volgens de resultaten van meerdere onderzoeken blijkt telkens dat de bevolking in het algemeen, en jongeren in het bijzonder te weinig groenten en fruit opnemen in hun voedselpakket. Zwaarlijvigheid, fitloosheid en niet gemotiveerd zijn enkele van de gevolgen.

Het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie wijst daarom op het belang van evenwichtig eten en meer groenten en fruit te consumeren.

Sinds een vijftal jaren leveren wij daarom in samenwerking met de provincie Limburg ( via het tuttifrutti project ) iedere week vers fruit en snoepgroenten aan scholen die willen meestappen in dit geslaagd project.

Ook voor bedrijven hebben we deze formule aangeboden om wekelijks vers fruit en/of groenten te leveren. Op vraag van meerdere klanten willen we deze formule uitbreiden en de kans geven om op vraag de gewenste hoeveelheid “vers en gezond fruit” te leveren.

Heeft u interesse om mee in dit project te stappen dan kan u vrijblijvend contact opnemen via boven vernoemde contactgegevens.

Een richtprijs :

-         van ± € 0.20 tot ± € 0.48 per stuk of portie vers fruit.

-         van ± € 1.00 tot ± € 2.50 per kg vers fruit.

Voor o.a. appels, peren, sinaas, mandarijn, clementine, banaan, nectarine, perzik,
pruimen, ananas, meloenen, druiven, kiwi, enz…

Er wordt steeds rekening gehouden met het seizoens- aanbod waardoor er ook afwisseling is in de fruitmanden.